Kontakt och samarbete

Hejsan och välkommen till min blogg! Mitt namn är Pauline Enoksen, en snart 27 årig tjej från den lilla staden Köping som just nu lever som sjukskriven och tampas mot ätstörningar samt depression sedan 2017.

Här på min blogg kommer ni att få följa mig i min vardag, ni kommer få se hur mitt liv ser ut och även få ta del av vilka upp och nedgångar jag har genom det, ni kommer få dela både glädje och sorg tillsammans med mig samt få en inblick i hur livet med psykisk ohälsa kan vara samt följa min kamp mot mina ätstörningar som jag dagligen kämpar emot.

Vill ni samarbeta eller synas i bloggen vänligen maila mig på info@paulineenoksen.se

Vill ni köpa kaffe online som dessutom är ekologisk? Vi på Wendelins kaffe är också kungliga hovleverantör inom kaffe. All vår kaffe är nyrostad och finaste kvalité som du får hem i din brevlåda