Okategoriserade

Ett sårat hjärta

Den senaste tiden

Så var 2023 här, och som ni märkt har jag inte vart sådär jätte aktiv dom senaste veckorna. Jag har under den senaste månaden gått igenom ett jobbigt avslut. Så därav har jag inte alls orkat ta mig tiden att uppdatera utan bara försökt fokusera på mig själv. Vad som är viktigt för att jag ska kunna må så bra som möjligt under denna känslomässiga tid. Det har vart ett rent helvete till och från och jag har många dagar bara velat försvinna. Sjunka under jorden då ångesten totalt tagit över och tankar och känslor dånat inom mig. Så sitter jag ändå här nu 1 månad senare och känner att jag sakta börjar kunna se klarare i den dimma jag levt i nu i snart 1,5 månad.

Under senaste tiden har jag även försökt hålla mig så aktiv jag bara kunnat. Inte bara genom träningen utan även umgåtts väldigt mycket med vänner och familj. Jag tror inte jag har haft en enda helg nu den senaste månaden där jag bara har varit hemma. Utan nästan varje helg har jag haft planer vilket har även det hjälpt mig under denna jobbiga tid och jag är så tacksam för mina fina vänner som funnits där i vått och torrt❤️

Så lite kort om hur livet vart senaste månaden och jag hade inte tänkt göra detta till ett långt inlägg men jag börjar hur som må bättre och som ordspråket säger ”tiden läker alla sår”❤️