14 februari är det så klart alla hjärtans dag!

Att göra en uppfriskande hallonsoda med frukt är en perfekt idé för att fira Alla hjärtans dag! Här är ett enkelt recept för att skapa denna läckra dryck:

14 februari är det så klart alla hjärtans dag!
14 februari är det så klart alla hjärtans dag!

 

Ingredienser:

 • Färska hallon
 • Färsk frukt efter eget val (t.ex. jordgubbar, blåbär, kiwi, lime)
 • Isbitar
 • Lätt kolsyrat vatten eller läsk
 • Eventuellt lite socker eller honung för att sötma (valfritt)
 • Färska myntablad för garnering (valfritt)

Instruktioner:

 1. Förbered frukten: Skär den färska frukten i tunna skivor eller bitar. Tvätta och rensa även hallonen om det behövs.
 2. Mosa hallonen: Lägg några färska hallon i botten av ett glas och mosa dem lätt med en gaffel för att släppa ut saften och smaken.
 3. Tillsätt frukt och is: Lägg i de skivade eller bitade frukterna i glaset tillsammans med de mosade hallonen. Tillsätt också några isbitar för att hålla drycken sval och uppfriskande.
 4. Fyll på med kolsyrat vatten eller läsk: Häll försiktigt i det kolsyrade vattnet eller läsken i glaset tills det är fyllt till önskad nivå. Du kan justera mängden beroende på hur stark eller svag du vill ha din hallonsoda.
 5. Sötma efter smak: Om du vill ha lite extra sötma kan du röra om lite socker eller honung i drycken tills det löses upp.
 6. Garnera och servera: Garnera din hallonsoda med några färska myntablad för en extra touch av friskhet och elegans. Servera genast och njut av den uppfriskande smaken av denna festliga dryck!

Denna hallonsoda med frukt är inte bara läcker och uppfriskande, utan den är också vacker att se på med sina färgglada fruktbiter. Det är en perfekt dryck att njuta av tillsammans med din älskade på Alla hjärtans dag eller när som helst du vill fira kärleken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *