Okategoriserade

Gott nytt år!

Då var jul och nyår över och vi är inne på nytt år

Jag startar dock året med en enorm trötthet och har idag mestadels bara legat och sovit och det trots att jag inte gjorde någonting igår (nyårsafton) förutom att vara hemma ensam under kvällen.

Jag har ju vart väldigt trött på senaste och mycket av det beror ju på min depp som jag har men har endå försökt bita ihop nu under julen iallafall och det har endå blivit väldigt mysiga dagar med familjen på julafton och med R som jag fick ha här både halva julafton då han kom kvällen innan och sov över samt nyårsafton då han även då kom kvällen innan och sov kvar trots att vi inte ens skulle ses under varken jul eller nyår så tacksam för det är jag endå❤️

Nu i veckan hur som så kommer boendestöd som vanligt, har ju inte kunnat ha dom hos mig nu pågrund av coronan och har man minsta förkylningssymtom så kan dom heller inte komma så ja hoppas dom kan komma hela veckan. Jag måste även i veckan få tag i min läkare angående telefonmötet vi ska ha den 16e och se om jag kan få en fysisk möte istället då jag ska ta upp med min läkare angående mina skakningar som jag har i mina händer, jag är ju ganska darrig på mina händer i vanliga fall då det förmodligen är pågrund av att min mamma drack med mig i magen och då min syster och jag pratade om det under julafton så tänkte jag att dö är det ju bättre att jag kan få till ett fysiskt möte så kan boendestöd följa med mig så blir det lättare för mig att förklara samt visa…

Vad som mer sker i veckan är ännu oklart men förhoppningsvis så kommer R hit på fredag men annars förutom det får jag se lite hur mitt mående är och vad jag orkar ge mig i kast med.