Okategoriserade

Dagar

Har lite dålig energi just nu

Hej på er. Så var det tisdag idag och jag hade tänk mig att försöka skriva ett inlägg här för er, har dock väldigt dålig energi just nu så jag får ursäkta om det blir ett ganska hattigt inlägg.

Dom senaste dagarna har hur som vart ganska gott och blandat, jag har dels haft corona och vart väldigt sjuk samt i följd av det haft väldig värk som jag tampats med men som tack och lov är över nu. Jag har också fått klart med renoveringen här hemma som ni sett i det tidigare inlägget, dock så måste hantverkarna komma tillbaka då det är lite småfix att ordna ännu. Under dagarna har jag även dels fått klargjort med försäkringskassan ang min aktivitetsersättning och förmodligen blir jag beviljad fram till maj 2024 vilket känns skönt för då slipper jag stressen i det, jag har också fått ny läkartid och ny antidepressiva som jag just nu har inkörning på (voxra) och jag hoppas verkligen dom ska börja hjälpa mig snart för just nu i måendet sviktar jag rätt ordentligt till och från. Vart i Örebro har jag också vart under dem senaste dagarna, R har också vart här och vi har haft några mysiga dagar tillsammans med tripp till Västerås, god mat och bara massa mys vilket vart precis det jag behövt.

Så ett kort inlägg blev det nu men jag är som sagt väldigt väldigt trött av mig, så mycket som jag sovit senaste dagarna har jag nog aldrig sovit och det utan sömntabletter men som jag skrev innan så hoppas jag att min antidepressiva kan börja hjälpa mig få tillbaka energin snart.❤️