Okategoriserade

Lite nytt och fräscht

Blandat innehåll

Ligger just nu på soffan ute hos pappa efter att R släppte av mig här innan han åkte. Senaste dagarna har det vart ganska blandat innehåll i. I dagarna har  jag dels pratat med min läkare och fått ut ännu en ny antidepressiv som heter voxra som jag nu ska prova och denna är adrenalinkickande istället för lugnande så ska bli intressant och se hur jag kommer må av den, dock har jag en väldigt låg dos av den än så länge men ska höja om några veckor så får vi se hur det går.
Har även i veckan haft hantverkare hemma hos mig som renoverar i lägenheten då jag känner att det var dags att ta tag i att fixa till den så nästa vecka förväntas det vara klart vilket jag ser fram emot och det ska bli kul med lite nytt och fräscht hemma.
Vad som mer hänt senaste veckan är inte så speciellt mycket faktiskt, boendestöd har inte vart hos mig pågrund av att hantverkaren vart hos mig varje dag sen har jag haft Robert här sen i onsdags och vi har mestadels bara tagit det lugnt samt vart ut och käkat igår och vart en del på gymmet under dessa dagar så åkte han som sagt idag men om jag har tur så kommer han tillbaka redan imorgon men det får jag se hur det blir.

Nu hur som haver ska jag bara vara kvar här ute hos pappa tills hantverkaren ringer sen väl hemma ska jag nog bara ta eftermiddagen/kvällen i ro till en av mina serier.❤️

 

 

 


Ur vår datenight i torsdags ❤️