Skip to content
Okategoriserade

Fy fy fy


Besökte mina föräldrars grav❤️
Promenad ut till pappa❤️
Införskaffade ett spökträd❤️ Myskväll med R❤️
Hej på er. Fy fy fy vad jag mår just nu, veckan som gått har vart väldigt påtaglig till och från då jag har gått och fått bihåleinflammation enligt min läkare och har pågrund av det haft väldigt ont i huvudet under veckan vilket i sin tur gjort mig väldigt slö och låg, Har provat det mesta för att lindra huvudvärken men ingenting tycks hjälpa tyvärr så ska nu i helgen bara försöka rida ut smärtan genom att vila så mycket som möjligt för att sen ringa läkaren igen på måndag och höra om jag ska åka och kolla mig.

Veckan i övrigt har vart bra, har dock inte haft boendestöd här då dom inte får komma när man har förkylningssymtom och visserligen smittar ju inte bihåleinflammation så sätt men antar att dom vill ta det säkra före det osäkra. Har även under veckan vart ut till pappa lite och umgåtts med honom samt haft Robert här några dagar och vi har mestadels bara vart hemma för att ta det lugnt då vi båda vart ganska trötta men det har endå vart väldigt mysigt att ha honom här.
Så nu i helgen blir de som sagt bara till att vila sen hoppas jag att denna information kan ge med sig snart så hoppas jag att jag får en ny vecka utan huvudvärk efter det❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *