Skip to content
Okategoriserade

Mått skit och gör fortfarande

En lång vecka senare och åter igen söndag. Idag när jag vaknade så mådde jag skit och mår fortfarande skit, har så ont i huvudet och har haft det nu under flera dagar och då jag inte verkar kunna få bukt på det så är det just nu nått som börjar gå mig på nerverna. För övrigt har veckan vart ganska till och från, har under hela veckan börjat tampas mycket igen med ångesten och mycket pågrund av det att jag gått upp i vikt och som igår när ångesten kom som ett brev på posten så ville jag inget hellre än att bara dö och det gjorde även att jag inte ens kunde vara kvar på gymmet då jag mådde så dåligt av att se mig själv i spegeln…Det känns verkligen skit när jag får sån ångest och när man tampas med sig själv om just detta så är det också svårt att försöka se det positiva i det hela kring just min viktuppgång och det blir som en konstant fight med sin egen hjärna… Har hur som även under veckan umgåtts med R sen i torsdags och vi har vart ifrån Köping lite vilket har vart i vanlig ordning super mysigt och det har fått mig att kunna andas och släppa på en del av mina ätstörningstankar och igår blev det även en spontan utekväll efter att R hade åkt hem med lite vänner och glad är väll jag att jag har så fina vänner som finns i alla lägen och som gjorde att min kväll blev endå en bra kväll då jag var ganska låg innan jag bestämde mig för att hänga med ut.
Så allt som allt en ganska upp och ner vecka med ångest mestadels i centrum men förhoppningsvis kan det komma till att dämpa sig under dom närmsta dagarna så får jag helt enkelt bara försöka hålla huvudet så högt jag kan fram till dess.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *