Skip to content
Okategoriserade

Slutet på en mysig helg

Ligger just nu i sängen redo för att sova efter en av dom mysigaste helgerna på länge. R kom hit i fredags och tanken var inte alls att han skulle stanna hela helgen ut egentligen då han i lördags skulle ha åkt iväg på annat men så blev det ändrade planer vilket istället gjorde att de gav oss mer tid så det resulterade i att vi fick hela helgen ihop vilket ingen av oss var missnöjda över. I fredags hur som haver när R kom hit så tog vi bara en lugn kväll hemma, vi lagade lite mat och sedan blev vi uppe ganska sent då vi dels fastnade i en djup diskussion/ samtal med varandra som för övrigt var väldigt givande för oss båda då vi båda fick tala fritt och verkligen lätta på våra hjärtan inför varandra men även för att vi mitt i natten ställde oss och gjorde mat åter igen haha. Jag kan verkligen uppskatta de djupa samtal som vi kommer till ibland, det känns så himla naturligt och lätt och när man sen känner sig hörd, sedd och bekräftad i sina känslor så blir det verkligen nått man börjar uppskatta.

Under lördagen sedan så hade vi fört tänkt att vi skulle ta oss till gymmet för ett pass men så blev det lite ändringar och vi bestämde oss istället för att åka till Västerås vilket tyvärr blev nått vi ångrade bägge två så fått vi kom dit… Det var kaos, kaos kaos kaos och mera kaos, så mycket människor överallt i alla butiker och när 2 personer som tampas med ångest ska gå i ett hav av människor ja då kan ni ju gissa hur de gick… Det slutade med att vi tog oss igenom Eko och Ikea sen la vi benen på ryggen och åkte hem istället och spenderade resten av eftermiddagen/ kvällen hemma i soffan till film.

Så idag då, idag så tog vi en rejäl sovmorgon då vi båda var helt slut från gårdagens intryck följt av att vi sedan tog oss till gymmet där vi var ganska länge och sedan åkte vi och handlade inför kvällsmaten och väl hemma sedan vid 5 tiden så ordnade R middagen och det blev en super god köttfärssås som han gjorde.

När R sen åkte hem vid halv 8 så tog jag bara tag i att städa och plocka undan, startade en diskmaskin och sen har jag endast legat här i sängen och tagit det lugnt resten av kvällen till mina serier.

Så en bra helg blev det och nu ska jag snart försöka sova, imorgon kommer boendestöd i vanlig ordning och sen kommer nog veckan bara rulla på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *