Skip to content
Okategoriserade

”Off”

Måndag

Måndag idag och jag ligger just nu ute på soffan hos pappa efter en seg dag hemma. Veckan har verkligen inte börjat på topp då jag dels tampats en hel del med min ångest och även med ätstörningstankarna som just nu är väldigt påtagliga och sätter som vanligt spärr i huvudet på mig så att jag varken vill äta eller känner hunger. Som grädde på moset har sedan även min nya medicin börjat ge effekt och i kombination med mina andra mediciner blir jag därför väldigt dåsig och ”borta”  vilket som idag har vart väldigt märkbart då jag knappt ens kunde prata när boendestöd var hos mig, som tur är så mår jag bättre nu under kvällen och jag känner mig mycket piggare nu men så vet jag ju också att snart ska jag ta medicinen igen för kvällen och att det förmodligen kommer till att vara likadant imorgon och den vetskapen är inte den roligaste…  Det är det är bara så äckligt att vara så ”off” som jag är just nu under dagarna och när man vet att det förmodligen kommer vara såhär några dagar/ veckor till så är de svårt att hålla humöret på topp samt att man även vet om att man ska höja medicinen snart också så är det svårt att hålla sig positiv men så är det väll tyvärr för oss alla som tar antidepressiva.

Jag hoppas hur som att måendet och tankarna kan ge med sig något snart och att medicinens effekt inte är lika påtaglig för mig inom några dagar så att jag kan komma till att må bättre så får jag höra sen vad min läkare har att säga om 2 veckor när vi ska ha uppföljning. Nu iallafall ska jag bara ta kväll i lugn och ro sen imorgon får jag hoppas på en någorlunda bättre dag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *