Skip to content
Okategoriserade

Från 1 år till 2…

Hej på er.

Så var det ny vecka åter igen och det har vart en endå väldigt bra start på veckan för min del. I söndags så kom R hit och stannade tills idag vilket har vart super mysigt som vanligt och trots det tråkiga vädret som är så har vi endå hittat på saker att göra, allt från att vara iväg i buktiker till att träna och bara myst hemma framför film vilket har var precis vad vi båda behövt. Tanken var att han bara skulle vara här tills igår egentligen men så bad jag honom igår att stanna tills idag istället vilket han gjorde så vi fick endå 2 mysiga dygn ihop vilket som sagt var välbehövligt för oss båda. Igår så var jag även iväg på läkarbesök under morgondagen och hade boendestöd med mig som ett par extra öron. Väl under besöket så fick jag sedan ut ny antidepressiva då dom jag haft tidigare gav mig blödningar så nu fick jag ut en annan istället som jag ska ta under kvällen istället för på morgonen. Vi pratade även om att förlänga mitt sjukintyg från 1 år till 2 år direkt så jag jag ska slippa stressen och pressen i att inte kunna veta vad som sker längre fram för mig så läkaren gick därför in och ändrade i mitt läkarutlåtande direkt när jag förklarade vilket endå känns skönt så sätt att min läkare förstår hur jag känner.

  
Promenad hem från pappa förra veckan❤️

 Från förra veckans spontana myskväll i Örebro  ❤️

Gårdagens middag❤️

Så hur som haver är det lite kort om vad som hänt nu i början av veckan, känner mig just nu väldigt trött när R åkt hem men ska nog nog endå bara vila resten av dagen sen imorgon kommer boendestöd som vanligt och sedan imorgon kväll ska jag nog ut till pappa och sedan kommer nog veckan bara rulla på som vanligt med allt vad det innebär.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *