Okategoriserade

Förlängd sjukskrivning

Fredag kväll och jag har just lagt mig här i sängen med min vetekudde för att lugna min värkande mage som ännu håller på att jävlas med mig.… Veckan har hur som varit relativt bra och jag har fått ganska mycket gjort men också tagit det väldigt piano. Måendet har vart ska så väldigt upp och ner vanlig ordning men just nu mår jag endå relativt bra.
Under större delen av veckan har jag iallafall nästan bara vart hemma och bara vilat samt tränat de kvällar jag orkat.
Igår sedan så hade jag en ganska lång dag som började med läkarbesök redan vid 08:30 så vi 08.20 mötte jag först upp boendestöd som skulle vara med under läkarbesöket och sedan 08:35 mötte sedan läkaren upp oss. Mötet hos läkaren blev långt och vi diskuterade kring min medicin och antidepressiva som jag nu ska öka, jag ska också öka Lergigan då läkaren vill att jag ska börja ta 3 per dygn, inte för att jag förstår hur jag någonsin kommer kunna ta 3 per dygn då 1 om natten slår ut mig lång in på dagen efter men men. Vi pratar även om min sjukskrivning och min läkare berättade att hon vill träffa mig nu mot våren för att förlänga min sjukskrivning vilket känns bra då jag stått helt stilla nu med allt sen Corona startade så att veta att jag ej behöver stressa för att bli frisk känns skönt. Jag fick även förklara kring mina svimningar och ina panikångestattacker jag haft samt gå och kola mitt EKG efteråt och ta nya blodprover för mina värden. Så efter att fått allt gjort sedan så kunde jag gå hem igen och vid 1 tiden sen så kom boendestöd åter igen för att få med mig ut på en promenad vilket var väldigt kallt men också skönt att få komma ut lite.
Mot eftermiddagen sen så tog jag tåget mot Örebro för att få en myskväll med *, det blev en väldigt spontan kväll egentligen men en väldigt mysig sådan med lite god mat, massa tända ljus, vin och film och bara massa mys vilket var exakt det jag behövde igår efter den långa förmiddagen.
Idag har jag hur som haver inte alls haft mycket för mig, jag vaknade samtidigt som * vi 09 och tog morgonen med honom innan han åkte mot jobbet och kvar ensam hemma sen så satte jag mig bara i soffan under hela dagen och tog et lugnt. När * sen kom hem igen så käkade vi samt kolade lite serie och bara umgicks så mycket som möjligt innan det var dags för mig att sedan vid 19 ta tåget hem igen, något som jag verkligen inte ville egentligen då jag alltid saknar honom när vi är ifrån varandra men har ja tur så ses vi imorgon igen eller senare under helgen.
Väl hemma här sen så har jag bara fått duscha och druckit varmt, har frusit nå fruktansvärt men nu börjar jag äntligen bli varm igen så.
Jag får se lite vad helgen har att erbjuda men nu ska jag iallafall bara ligga här och ta natten i lugn och ro.