Okategoriserade

Jag har vart ledsen

Dagarna just nu går väldigt fort och vissa dagar känns det knappt som att jag ens hinner med mig själv.
Har under senaste tiden haft det ganska turbulent runt mig, något som tagit väldigt mycket på mig psykiskt. Detta är en anledningarna till varför jag inte uppdaterat någonting då mitt mående verkligen vart på botten vissa dagar och när det känns som att hela ens värld rasar och man inte kan sluta gråta så är jag iallafall en sådan som bara måste få göra det just där och då, jag måste få vara i stunden med mina känslor då jag inte vill stänga något inne. Mardrömmar har jag också haft nästan varje natt och dom konstigaste också vilket gjort att jag knappt kunnat sova senaste veckan, har sovit väldigt oregelbundet kortare stunder under dagarna och nätterna har vart fyllda med bara massa tankar och klumpar i magen,  trots Lergiganen som jag har för att kunna sova så har inte ens den hjälpt mig under denna tid vilket stört mig nå enormt för jag behöver verkligen få sova om nätterna.
Jag har hur som under dagarna som vart försökt hålla mig så sysselsatt jag bara kunnat, tränat, haft boendestöd här, vart ute på långa promenader, försökt ta hand om mig själv och fått det lite julpyntat här hemma.
Igår var även * här och vi hade en väldigt efterlängtat *datenight* tillsammans där vi käkade, kollade film samt fick oss ett bra pass på gymmet, en super mysig kväll och en uppskattad sådan som vi båda verkligen behövde för vår relations skull och jag känner mig väldigt tacksam för det då det vart ganska jobbigt för oss på senaste och nu tack vare detta känner att jag att jag äntligen börja släppa på alla spänningar jag gått med senaste veckan samt ta djupa andetag igen.

Idag iallafall är det måndag och denna vecka har jag inte alls mycket inplanerat. Boendestöd kommer inte först på torsdag då dom har möte tisdag-onsdag så jag får se lite vad jag kommer till att fylla dagarna med. På fredag har ag sedan läkartid, vi ska diskutera kring mina panikattacker samt de svimningar jag haft så att jag kan få bukt kring det viket känns bra och jag hoppas verkligen jag kan få nått för detta.
Så veckan blir lite hipp som happ men så får det vara, nu ska jag iallafall ta mig en kopp kaffe sedan värma min veteudde och försöka bli av med min vidriga mensvärk jag har.