Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Djupdyka

Onsdag idag och jag ligger här i sängen just nu med snuva och halsont som kommit under dagen, har en enorm trötthet i kroppen och jag hoppas hoppas hoppas på att jag verkligen inte ska gå till att bli sjuk just nu utan att det bara är nått litet som kommit över mig.

Veckan hur som haver har hittills vart rätt blandad. Har inte haft sådär jätte mycket för mig egentligen men det har vart det vanliga med gym, boendestöd och så. Har vart lite svajigt fram och tillbaka i måendet men har ändå kunnat vara någorlunda lugn och sluppit undan ångestkänslorna som tur är. Har åter igen kontakta vuxenpsykiatrin fr mina panikattacker men ännu inte fått något svar därifrån vilket känns sjukt irriterande.

Igår iallafall så kom * hit och vi fick till en riktigt bra kväll faktiskt där vi bara umgicks och hade en mysig filmkväll men även fick pratat en hel del. jag kan ju vara ganska mycket för att prata ibland när jag verkligen vill förstå någonting så att inget blir fel och jag kände verkligen att vi kunde djupdyka igår i just ett sånt samtal vilket för mig kändes extremt skönt och jag kan verkligen uppskatta våra fina samtal som vi ändå kan få till då det är viktigt för mig som sagt att kunna förstå och hantera olika situationer samt att även själv kunna känna att jag blir bekräftad i mina känslor så det gör mig verkligen extremt tacksam för att v ändå kan ha just sånna samtal.
Idag sedan så blev det hur som en väldigt lång sovmorgon för oss, vi var inte uppe rätt länge inatt och la oss inte föras vid 04 så därav blev det sen uppgång för oss innan vi sedan tog tag i dagen och startade den på gymmet. Efter gym sedan så var det dags för * att åka hemåt igen och jag har sen dess bara legat i soffan och kollat på dom sista avsnitten av Bachelor som jag följt slaviskt denna säsong samt klickat hem lite mat tills på fredag.
Har nu under kvällen som sagt börjat känna mg väldigt hängig och jag hoppas som sagt på att slippa bli sjuk men som det känns just nu så kanske jag inte ska hoppas på för mycket men men, får se lite hur jag mår senare ikväll och hur morgondagen känns.

Planerna för imorgon är iallafall att jag ska ta en promenad med boendestöd vid lunch och sedan beroende på att mående även försöka ta mig ut mot pappa en stund, ska även ringa psyke igen och höra varför min läkare inte hör av sig och sen om kroppen orkar så blir det ett pass på gymmet.

Lämna ett svar

Till startsidan