Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ledsagning

Hej alla fina.

Torsdag idag och jag sitter just nu i soffan och väntar på att kaffet ska bli klart.
Denna vecka har jag verkligen mått Såå mycket bättre än vad jag gjort på senaste tiden, har känt mig bra mycket gladare och mer positivt inställd och det har verkligen vart sköt att ha några dagar nu utan dåligt mående.

Veckan började hur som haver med att jag först spenderade förmiddagen i måndags ute hos pappa och sedan på kvällen så kom * hit och tillsammans hade vi en super mysig kväll med middag, film och även gym viket var väldigt mysit. Nu var det några veckor sen vi sågs och att äntligen få träffa honom igen gav mig verkligen så mycket energi och det finns verkligen ingen där ute som kan få mig att skratta och må så bra som han kan ❤️

I tisdags sedan så kom både boendestöd samt biståndshandläggaren hem till mig vid 08 där vi gick igenom mina insatser. Biståndshandlägaren ringde nämligen till mig redan i måndags där hon förklarade sin oro kring mig och mitt mående, hon ville ej se att jag kommer in i min bulimi så därför satte vi nu in 5 måltidsinsatser på mig samt handling och promenader efter varje måltid så jag kan bli distraherad eter att jag ätit så jag inte känner att jag måste gå och spy. Vi satte även in ledsagning på mig när jag ska till läkaren då jag oftast har väldigt lätt att zona ut när det bir väldigt mycket för huvet så då är ju 4 öron bättre än 2 samt att jag sliper gå från läkarn och bara hört hälften av vad som sagts. Det känns faktiskt skönt att biståndshandläggaren tar mig på sånt allvar och att hon endå är så lyhörd och uppmärksam på mig, det känns verkligen som att man blir hörd och det gör ju även mig  bekvämare med att vara så öppen och ärlig när man känner att man blir förstådd och bemött på rätt sätt ❤️
Igår under onsdagen så var jag iväg och handlade lite med pappa och sedan under eftermiddagen fick jag hem matleverans och därefter gick jag ut till pappa för att umgås med familjen och sedan åka med dom ner till Olerys för att spela lite bowling vilket var super mysigt.

Dagen idag har sedan vart rätt död, jag har vart och hämtat ut ett paket bara och sedan tagit en promenad med boendestöd, jag skulle egentligen gått ut till pappa här under eftermiddagen men jag känner att det blev väldigt mycket intryck för mig igår samt att jag har så fruktansvärt ont i huvudet så blev jag istället hemma för att vila.

Nu imorgon så får jag se lite vad som sker, boendestöd kommer vid kvart i tio men mer än så vet jag inte vad som händer, hoppas på att * kan komma hit i helgen för lite kvalitetstid men lite osäkert just nu hur det blir så jag får helt enkelt ha lite is i magen så ser vi lite hur helgen blir helt enkelt. Är som sagt bara så glad just nu att jag mår bättre och känner mig gladare så jag hoppas bara det kan hålla i sig nu❤️

 

Lämna ett svar

Till startsidan