Skip to content
Okategoriserade

Jaga läkare

Hej på er.

Så var det måndag och idag 1a november, helt galet vad jag tycker att tiden går snabbt just nu.
Ny vecka idag hur som haver och jag är för en gångs skull uppe innan tuppen för att jag dels inte knarkat sömntabletter och även för att jag måste försöka få tag min läkare som fortfarande inte har hört av sig till mig angående mina panikattacker som ja börjat få. Vet inte om det är för att jag haft väldigt mycket i det privata som gjort att jag kanske fått sånna sjuka panikattacker eller vad det är det beror på men sjukt jobbigt är det ändå för det kan komma så plötsligt och nu senaste var det i onsdags på gymmet av alla ställen…. Jag hoppas iallafall att jag kan få hjälp kring detta men så också att läkarn fortfarande inte hört av sig till mig kan göra mig rätt irriterad för nu är det över 2 veckor sen som jag skrev om att få be komma till läkarn krig detta men men, får bara ringa och vara på dom.

Måendet och livet för övrigt har senaste tiden vart väldigt fram och tillbaka som sagt, har haft mycket i det privata som sagt som gjort att det svajat en hel del för mig och som jag känner och mår just nu så är jag bara väldigt trött och känner mig ganska dränerad på känslor vilket på sätt och vis ändå känns skönt för fy vad jag gråtit senaste veckan. Hoppas iallafall att jag får en någorlunda bättre vecka nu. Har även fått komma igång med gymmet igen förra veckan, shit vad jag saknat det och det gör ju så oerhört mycket ed att mående också och speciellt när jag får mina dippar så är ju verkligen gymmet en stor räddning för mig och det är verkligen en plats där jag kan få skingra tankarna.

Så kort och gott är det så läget ser ut just nu, nu ska jag som sagt försöka jaga läkare och sen får jag se lite vad jag gör utav dagen.

One comment on “Jaga läkare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *