Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny dag imorgon

00:30 är klockan strax och jag ligger här nedbäddad i sängen just nu. Har haft en dag utav trötthet då jag tagit min starka sömnmedicin för att få sova ordentligt men så utav just den har jag också fått baksmällekänsla och därför mestadels bara legat och vilat hela dagen, fått lite gjort här hemma och bara hållit mig inomhus.

Till helgen som var så var jag mestadels ute hos pappa och umgicks med honom, har vart väldigt ledsen till och från under hela helgen och även nu i starten av veckan pågrund av lite olika saker som hänt och haft sånna sjuka mardrömmar i följd av detta som även som påverkat måendet. Som tur var så trots mitt usla mående har jag endå orkar mig ut på promenader vilket har hjälpt när ångestkänslorna gnagt i mig och det har också vart skönt att inte vara ensam i dessa stunder, något som dock har krånglat extra nu igen är ju allt detta kring maten och speciellt nu under de senaste dagarna har det verkligen vart svårt för mig att känna hunger men jag hoppas kunna vända tillbaka det snart igen när jag inte är så ledsen….

Imorgon hur som haver ska ju Boendestöd komma egentligen men jag får se om jag orkar med promenad just nu, känner hur jag knappt ens orkar mig upp ur sängen just nu men det återstår att se imorgon. Nu väntar iallafall sängen och så hoppas jag på att få sova ostört inatt utan massa mardrömmar och så på ett bättre mående imorgon.

Lämna ett svar

Till startsidan