Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Triggad

Klockan är några minuter i 7 och jag har just fått i mig lite kvällsmat. Senaste dagarna har jag känt mig väldigt lätt triggad och gått med en oroskänsla i kroppen nästan varje dag… Har egentligen ingen anledning till att vara just orolig då det inte är någonting som hänt eller något ”skrämmande” som snart kommer hända men endå trots att jag har den inställningen så är det som att min kropp vägrar slappna av och varför vet jag inte…

Dagarna som vart har hur som vart förutom ångestladdade ganska lungan, jag har haft boendestöd här och även fått träffa * som jag just nu saknar allt mer och mer för varje dag vi inte ses, vi har de alltid så mysigt när vi träffas och med honom känner jag mig alltid så hemma. ❤️
Jag har förutm det vart ute hos pappa ganska mycket under de dagar jag gått och burit på mycket vilket även det hjälpt en del, är skönt att komma bort ifrån stan lite och bara ut i de fria så man kan andas fulla andetag.

Nu under resten av veckan kommer hur som haver boendestöd varje dag för promenader sen ska jag även försöka komma i kontakt med min läkare angående ångesten samt svimningarna jag haft, har åter igen svimmat och tror att även det kan ha o göra med min oro som jag går runt med just nu men man vet ju inte om det kan vara något annat som orsakar det. Hur som är det kanske viktigt att kolla upp.
Vad som mer väntas i veckan är ännu oklart, jag kommer nog bara ta dagarna som dom kommer sen hoppas jag väll på att få lite kvalitetstid med * men om det blir nu i veckan eller i helgen vet vi ännu inte utan det får vi helt enkelt se, hoppas bara jag snart kan slippa klumpen och oroskänslan i magen❤️

Lämna ett svar

Till startsidan