Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Blodprov

Godmorgon onsdag. Jag har just kommit ut efter en dusch och har nu lagt mig här i sängen med en kopp kaffe som jag ska dricka i lugn och ro innan boendestöd kommer för att sedan ta med mig ut på en promenad, har kommit fram med boendestöd nu att under en period bara ha promenader och inga måltidsinsatser för mig då det endå inte hjälper just nu så då istället för att ställa in helt så har vi bestämt att promenader blir bättre.

Har under dom senaste dagarna haft ganska mycket som hänt i livet och även mått rätt kasst ännu vilket gjort att jag inte har uppdaterat. Under dagarna som gått har jag hur som haver fått träffa min nya läkare vilket gick bra, jag var ju ganska nervös inför att få träffa henne men efter mötet så kändes det endå ganska bra och det var även skönt att få det avklarat, jag har även fått ut nya antidepressiva som jag nu ska prova under en månads tid för att se hur måendet blir av dem och även fått mina blodprover tagna för att se så mina värden är okej. Jag har under dagarna som vart även fått hem min efterlängtade nya spis samt kommit iväg till Örebro för lite kvalitetstid med * vilket vart super mysigt.
Nu under resten av veckan så har jag inte så jätte mycket på schemat, boendestöd kommer som vanligt och i helgen hoppas jag på att få träffa * då vi har 1 år tillsammans men annars förutom det så blir det nog lugnt som vanligt om jag inte får in nått gympass också men det återstår att se hur måendet känns.

Lämna ett svar

Till startsidan