Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Osäkert

Lördag eftermiddag och jag har just lagt mig här i sängen. Veckan har vart en av dom sämre och jag har verkligen mått piss med en hel del ångest och sjukaste mensvärken… Har inte alls haft ork till någonting och har bara känt mig avstängd…

Träffat min nya terapeut har jag också gjort och jag har nu genomgått bedömningsmöte 1 av 4 för att se om KBT är någonting för mig eller ej, jag var ju helt 100 på att jag verkligen ville gå den behandlingen men efter första mötet var jag väldigt osäker. Terapeuten förklarade nämligen för mig att en sådan behandling är väldigt krävande rent psykiskt och att det inte är ovanligt att man vid en KBT behandling kan må sämre än vad man gjorde innan man började behandlingen. Detta var det som gjorde mig osäker på om behandlingen verkligen är rätt för mig och när även terapeuten förklarade för mig att även hon var osäker i om det var rätt tid för behandling för mig då jag har min ätstörningsproblematik så fick även det mig att fundera kring om det är rätt val just nu då jag inte vill bli sämre i varken måendet eller trigga min ätstörning.

Så just nu är jag hur som haver ganska kluven i behandlingen… Prata med min handläggare på försäkringskassan fick jag också göra då jag undrade om detta var nått som kunde påverka min aktivitetsersättning därifrån och som tur är så gör det inte det så även om jag nu skulle tacka nej till medicinsk behandling just nu pågrund av mitt mående så är det inget försäkringskassan ser som någonting negativt vilket känns betryggande.

Så kort och gott är det lite vad veckan har bestått av, nu ska jag bara fortsätta vila ifrån smärta sen ikväll kanske * kommer hit för myskväll och det tackar jag ju aldrig nej till med honom ❤️

Lämna ett svar

Till startsidan