Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lite nytt

08:30 är klockan och jag har just tagit mig en dusch och ska nu strax slå mig till ro i soffan och avnjuta den lugna morgonen med en kopp kaffe. Idag är det tisdag och jag vaknade redan vid 06 när babe åkte till jobbet och har sen jag vaknade bara legat och dragit mig i sängen, jag har idag inga direkta planer och är heller inte super peppad på att göra någonting idag då jag har den äckligaste mensvärken…

Hit till Örebro kom jag hur som haver i söndags och babe och jag har haft det super mysigt under dessa dagar med massa film och god mat till det. Jag vet ännu inte när jag ska åka hemåt igen men har inte heller någon brådska till att lämna så det återstår att se när jag åker till Köping igen.

Någonting annat som hänt under dessa dagar är att jag sålt min soffa och beställt en ny ifrån Mio, det blev en ganska stor soffa men jag tänker att jag visar mer av den sen när jag får hem den, jag passade  även på att ta hem ett nytt soffbord som jag tror kommer bli väldigt fint ihop till soffan så det ska bli kul att få hem allt om några veckor. Jag har även beställt hem en ny spis då jag nu var så fruktansvärt trött på min gamla så nu blir det lite nytt hem vilket jag är taggad över.
Nu iallafall ska jag som sagt bara ta morgonen med ett lugn, dricka mitt kaffe sen får vi se vart dagen tar.

Lämna ett svar

Till startsidan