Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Renovering

Jag sitter just nu hopkurad i soffan med värmefilten på högsta värme och försöker hitta någonting att se på så att min hjärna kan få vila sig lite ifrån alla negativ tankar jag just nu går och bär på. Har under dem senaste dagarna haft väldigt  mycke negativa tankar kring mig själv igen och min bulimi har härjat vilket gjort mig väldigt trött och utmattad och jag har sen helgen bara tagit det lugnt och försökt slappna av.

Helgen för övrigt bestod mestadels av att jag gjorde om min hall här hemma och jag blev endå rätt nöjd över mitt arbete sen så visst nu är ju inte jag någon målare men resultatet blev endå bra nog åt mig så jag är nöjd. I söndags sen var även babe här och vi spenderade hela kvällen tillsammans med mat och film vilket var super mysigt ❤️ Igår så började jag sedan veckan med sovmorgon, kände mig väldigt trött och hade väldigt ont i min rygg efter helgens slit med hallen så ända till lunch låg jag kvar i sängen och bara vilade för att sedan ha energi till att möta upp * på stan klockan halv 4 för lite sen lunch/ tidig middag. Så kort och gott iallafall är det lite vad som hänt under de senaste dagarna. Imorgon är det onsdag och boendestöd kommer till lunch och sedan är det läkaren som väntar på mig vid klockan 2, vet inte riktigt vad som mer kommer hända under veckan men den som lever får se.

Lämna ett svar

Till startsidan