Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tacksam

Är åter hemma i Köping igen efter några mysiga dygn i Örebro hos * och halvligger just nu på soffan med molande värk i magen och kollar på lite serie. Slutet av förra veckan och starten på denna vecka började hur som bra, till Örebro åkte jag redan i söndags vid 14 tiden och dagen för oss flöt sedan bara på och blev en riktig mysdag med serie, god mat och en sväng till Marieberg för lite handling och bara umgås med varandra vilket vi båda uppskatta väldigt mycket. Måndag sedan så jobbade * hela dagen och jag underhöll mig mestadels utav dagen med min serie och sedan under kvällen när * kom hem igen så tog vi hem lite mat och fortsatte vårat film maraton vi startat dagen före haha. Idag sedan var det dags för mig att åter igen åka hem och väl hemma sedan väntade min nya klänning som piggade upp mitt humör lite, jag hatar ju verkligen att behöva lämna * så mitt humör sjunker ju alltid när hemfärd väl närmar sig men än hur jobbigt jag tycker att det är att behöva åka hem igen så är jag endå tacksam för dessa mysiga dagar vi fick tillsammans. Nu hur som haver ska jag snart starta en tvätt och sedan ta en Alvedon eller 2 för att se om min värk kan vara så god att släppa, imorgon sedan kommer boendestöd och sen så får jag se lite hur måendet är samt vad jag tar mig för att göra under dagen.

Lämna ett svar

Till startsidan