Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Läkartid

Klockan är snart 00 och jag har just tagit medicinen för kvällen och snart hoppas jag på att kunna somna. Veckan har hittills åter igen gått i en rasande fart och snart väntar åter igen helgen. Jag har under dessa dagar haft lite allt möjligt för mig, i lördags var * här och vi hade myskväll i vanlig ordning och jag hoppas på att få åka till honom redan imorgon för mer tid tillsammans. Förutom den mysiga helgen sedan så har veckan innehållit lite mys med * och även * på stan för lite lunch och shopping vilket piggat upp lite i det trista vädret som vart. Jag har även fått till 2 pass på gymmet under veckan, dock bara korta 30 min pass men det gör endå mycket med måendet det med (speciellt när ångesten ligger på). Jag har dock inte haft boendestöd här för måltidsinsatser denna vecka men läkartiden har jag nu fått så det känns bra, dock blev det senare än vad jag hade hoppats på men nu har jag den endå inbokad.

Så kort och gott är det vad som hänt hittills i veckan, inga större förändringar i måendet men men. Nu ska jag hur som haver bara försöka ta natten i lugn och ro så hoppas jag på en fortsatt bra vecka.

 

Lämna ett svar

Till startsidan