Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ångest

Dagarna just nu springer verkligen iväg, det var ju nyss måndag och nu är det redan fredag och ännu en vecka har snart gått. Under den senaste veckan har jag inte alls mått sådär super bra, förra helgen var hemsk och jag kunde knappt äta under fre-måndag då jag hade en sån klump i magen pågrund av lite olika saker som skedde runt om. Som tur var under dessa dagar blev dock min medicin åter igen till stor hjälp för mig och trots den vidriga ångesten jag hade så kunde jag endå hålla mig i någorlunda schakt. När måndagen sedan kom så började jag äntligen må lite bättre igen och dagarna därefter har bara rullat på med dels Boendestöd som kommit för måltidsinsatser samt promenader, sen har jag även umgåtts med * en del och så har jag även vart i Örebro hos * för att få lite kvalitetstid ihop med honom.❤️
Nu i helgen hur som haver vet jag inte riktigt vad som händer, jag hoppas på att jag och * kan få lite tid tillsammans men om så inte blir fallet så blir jag nog bara hemma och tar det lugnt. Nästa vecka sen ska jag förhoppningsvis träffa min läkare på psykiatrin och sen ska jag även få ordning på håret på onsdag, Boendestöd kommer också nästa vecka som vanligt så jag antar att det blir en ganska full vecka och förhoppningsvis en vecka utan ångest.

Lämna ett svar

Till startsidan