Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Update

Sitter just nu på tåget påväg hem ifrån Örebro efter en mysig kväll ihop med * och ska nu åter igen hem till Köping. Har under senaste veckorna inte vart sådär super peppad på att skriva och uppdatera här på bloggen då mitt mående har vart ganska svajigt och jag haft mycket ångest fram och tillbaka, det är något som gjort mig ganska nedstämd men känner mig nu relativt okej endå. Har under senaste dagarna hur som haver dels vart på min systers bröllop vilket var väldigt vackert och verkligen ett super fint bröllop, sen har jag även umgåtts mycket med familjen under den tiden dem vart hemma i Köping och även vart en del ute hos pappa. Träningen har jag också hållit igång med och den har gjort sitt och minskat min ångest när den vart som värst vilket vart en stor hjälp för mig. För övrigt förutom allt detta så har jag vart mycket ensam också vilket även det vart väldigt skönt till o från då min medicin gjort mig avtrubbad och trött, jag har börjat gå tillbaka till Lergogan igen så nu blir jag inte sådär vidrigt trött som jag blir av min andra medicin utan nu med lergiganen känner jag mig bara avtrubbad fast på ett skönt sätt.

Men så nu hur som haver är jag snart hemma och vad jag ska ta mig för resten av dagen får jag se. Ska antagligen träffa * senare och vi ska ta en promenad eller hitta på något och sen senare ikväll ska jag försöka mig orka med ett pass på gymmet. Imorgon kommer sedan Boendestöd tillbaka från mina 5v uppehåll vilket jag ser fram emot och det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner igen.

Lämna ett svar

Till startsidan