Attacken från helvete


Jag ligger just nu i sängen och känner mig helt tom inombords. Hela dagen idag har vart som ett grått moln för mig och jag har verkligen inte alls haft lust till livet i allmänhet. Natten var även den ett rent helvete för mig då jag hade den sjukaste ångestattacken jag haft på väldigt länge vilket gjorde att jag ej fick någon sömn alls. Under dagen idag har jag hur som haver endast lyckats ta mig till gymmet men sen inget mer, klumpen i magen har vart konstant, matlusten helt borta och tårarna brännandes bakom ögonen på mig och som nämnt innan har jag endast vela stänga in mig och bort från allt.

Jag hoppas nu iallafall att medicinen får värkan på mig så jag kan få sova nu fram tills imorgon, boendestöd kommer som vanligt vid 08 för frukost och förhoppningsvis kan lite sällskap pigga upp mitt humör något.

Lämna ett svar

Till startsidan