Depp dag

Idag är en sån där dag där jag inte vill göra annat än att släppa ut alla mina känslor samt ångest som jag går och bär på. Jag vaknade redan vid 02:35 inatt och kunde inte somna om igen förns vid 07 då jag hade väldigt mycket tankar i huvudet som naglade sig fast i mig. Efter att sedan fått sova några timmar så fick det bli ett bra benpass på gymmet och jag kände mig förvånansvärt stark idag trots bristen på sömn och det var skönt att kunna känna sig nöjd efteråt.

Nu väl hemkommen igen så har dock min ledsamhet och depp kommit tillbaka och tårarna har ständigt gjort sig påminda men förhoppningsvis blir jag på bättre humör snart. Nu hade jag hur som haver bara tänk att försöka vila och kanske försöka sova sedan vid 15 ska jag iväg och träffa * för en fika vilket även det säkert kommer få upp mitt humör igen, hoppas jag.

Lämna ett svar

Till startsidan