CAIA

Förmiddagen har precis passerat och lunchtiden är här. Jag har under morgonen samt förmiddagen inte haft allt för mycket för mig då jag haft väldigt ont i huvudet tack vare att jag knappt kunde sova inatt trots medicinen, drog ett gympass vid tio tiden och var sedan var jag iväg och handlade lite men förutom det har inga större kraftansträngningar ägt rum . Öppnade även ett paket jag fått hem ifrån Caia och jag ser väldigt mycket fram att testa dessa produkter då jag hört väldigt mycket gott om dom. I paketet jag fick hem fanns deras mascara, primer, hårband, face paketet samt deras 2 olika setting spray, skulle även vilja prova deras nya foundation också men det får bli vid senare tillfälle. Hur som haver så ska jag nu bara ta mig en dusch och sedan försöka få i mig någonting att äta innan jag bara tar resterande tid av dagen här hemma i lugn och ro så återstår det att se vad som mer händer idag.🌷

Lämna ett svar

Till startsidan