Åter tillbaka

Har precis lagt mig i sängen efter att ha tagit mig en lång varm dusch och ska nu strax försöka sova för att bli av med den återkommande klumpen i magen. Blev till att åka hem igen ikväll från Örebro och på sätt i vis önskar jag att jag hade kunnat stanna längre men men. Dessa dagar hemifrån har iallafall vart något av de bästa just nu och har verkligen vart välbehövlig för mig att komma hemifrån lite då det fått mig att andas ut lite samt få spendera mer tid med * som jag älskar att göra. Dagen idag för övrigt har gått väldigt snabbt, jag har mestadels fördrivit tiden med att kolla olika serier och även försökt ta kontakt med vuxenpsykiatrin utan framgång men jag ska höra av mig till dom på måndag igen. När * sen kom hem från jobbet här under eftermiddagen så hann vi inte göra allt för mycket utan det blev bara till att laga lite kvällsmat ihop och sedan se lite film innan det var åter dags för mig att ta tåget hem igen. Tråkigt som sagt att åka hem igen då jag trivs så bra i Örebro men fler dagar kommer nog. Nu blir det som sagt sängen och jag funderar nästan på om jag ska ta min medicin, problemet är bara att tar jag den så kommer jag slockna i minst tolv timmar men just nu skulle det inte göra mig någonting så det kanske blir bäst så sen får vi se helt enkelt hur jag mår när jag vaknar igen.

Lämna ett svar

Till startsidan