Klumpen i magen

Har precis slagit mig till ro i soffan och ska strax slå på en film samt försöka få i mig någonting att äta hade jag tänkt då jag ännu inte lyckats få i mig någonting idag. Mina tankar är konstanta just nu och sätter ångesten i centrum för mig vilket också gjort att jag inte alls haft  mycket för mig nu under dagen utan endast tillbringat dagen i lugn och ro här hemma samt fått lagat lite mat men inte mycket mer än så. Gårdagskvällen för övrigt vart väldigt lugn här i Örebro, jag var framme vid 19 tiden och det första vi gjorde var att köpa lite mat och sedan åkte vi hem och hade myskväll och då vi båda var ganska trötta av oss så blev det även tidigt till sängs.
Idag hur som haver vaknade jag redan vid 06 när * åkte till jobbet, jag var ganska trött av mig redan då men lyckades dessvärre inte somna om men har jag tur kanske jag hinner somna en stund innan * kommer hem igen ifrån jobbet. Vad som mer händer nu idag är rätt oklart men det återstår att se, jag hoppas iallafall att ångesten kan minska så jag kan andas och slippa klumpen i magen.

Lämna ett svar

Till startsidan