Hoppas jag får rätt hjälp

Hej alla fina. Hur har eran dag varit idag? Själv har jag haft en väldigt lång dag idag och känner mig just nu ganska matt. Jag vaknade redan vid 08 imorse av att boendestöd ringde för att påminna mig om min medicin samt frukost i vanlig ordning. Jag har just nu sagt ifrån att ha hem boendestöd så därav anledningen till att dom ringer mig varje morgon just nu vilket funkar för tillfället men visst är det alltid bättre att dom kommer än att bara ringa men jag vill heller inte ha risk för att någon smitta kommer in.
Dagen hur som havet flöt sedan på med att jag var iväg en sväng på stan samt var iväg och handlade lite mat. Fick även bli ett pass på gymmet samt promenad för att hålla tankarna i schack. Mina ätstörningar just nu är verkligen knas så då är det skönt att vara sysselsatt under dagarna men samtidigt, herre gu vad slut jag blir efter en dag med full fart.
En sak jag även kom att tänka på idag är att jag väntar ju ännu fortfarande på en tid ifrån min nya psykolog som jag ska få träffa, jag hade nästan helt glömt bort att jag väntar på tid ifrån psykiatrin  och jag hoppas innerligt att jag får komma igång med min KBT behandling och även att den kan hjälpa mig för just nu om något behöver jag verkligen proffesionell hjälp.

Lämna ett svar

Till startsidan