Åter tillbaka/ Min dagSå var måndagen snart över och jag halvligger just nu här i soffan efter en lång dag med väldigt mycket blandat innehåll. Dagen startade redan vid 08 då boendestöd ringde mig för att göra mig påmind om att äta frukost samt ta min medicin, vi pratade även lite om planerna för dagen och hur måendet var. Dagen flöt sedan på med gym samt storstädning av lägenheten, jag röjde ut en hel del som sedan pappa vid lunch kunde komma och köra till tippen åt mig. Jag mötte sedan upp * för att dra några serier nere vid bowlingen och det gick ändå hyfsat bra idag, tycker att det är så kul att vi börjar ha de som rutin nu för det gör mycket för mitt mående att få komma ut lite. När vi sedan kände oss färdiga och klara för dagen så gick jag och hämtade ut paket ifrån Desenio som innehöll mina nya fina tavlor som jag hade fått samt hämtade ut min nya micro då min gamla hade börjat sjungna på sista refrängen och visst var min nya fin? Älskar den verkligen och tavlorna lika så. Men så iallafall allt som allt har det vart en bra dag och nu ska jag strax starta någon serie och bara vara för mig själv innan sängen kallar.

 

Lämna ett svar

Till startsidan