Klurar

Äntligen Fredag bjuder på lite härlig inredning

Så var fredagen snart över och för många där ute är helgen kommen. Ska ni göra någonting kul i helgen? Själv så ser min helg ut att bli ganska lugn i vanlig ordning men har jag turen på min sida kanske det blir en kväll i Örebro imorgon.♥️

Idag har jag hur som haver ägnat en stor del av dagen till att planera lite samt kollat runt på lite olika priser på kök samt vitvaror. Då jag vill renovera om köket här hemma så måste jag börja se efter lite olika priser så att jag kan börja räkna på vad renovering skulle landa på. Jag är dock lite kluven när det kommer till just utseendet av köket då jag btw riktigt vet om jag vill ha kvar den lantliga stilen eller om jag vill få in ett mer modernt kök. Båda stilarna kan ju bli väldigt fina tänker jag sen är jag kanske inte helt sams med mig själv heller hur mycket jag är beredd på att vilja lägga på ett nytt kök då jag har lite annat som också ska göras i renovering här hemma så lite har jag allt att klura på.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan