En kort update

Jag vaknade för inte allt för länga sedan och sitter just nu och väntar på att kaffet ska bli klart innan jag ska ta mig en dusch.

Dom senaste dagarna har jag inte vart allt för aktiv då jag lyckats ha sönder mina glasögon och i samband med att inte ha några glasögon har jag därför haft väldigt ont i huvudet vilket gjort att jag mestadels bara velat ligga i ett mörkt rum och bara blunda.

Det har vart några jobbiga dagar helt klart men nu fick jag äntligen tillbaka glasögonen igår så nu är det dilemmat äntligen löst och jag slipper förhoppningsvis min huvudvärk.

Corona

Så vad har jag haft för mig dom senaste dagarna då? Det är en fråga jag ställer mig själv rätt så ofta för just nu gör jag nästan ingenting alls om dagarna då Corona ännu härjar. Jag har haft kontakt med min läkare som skickat remiss akut till ätstörningsenheten för att jag ska få komma tillbaka dit så snabbt som möjligt (detta var för ca 3 veckor sedan) och jag har ännu inte hört någonting så jag hoppas på kallelse därifrån snart.

Boendestöd

Jag har även fått förlängt boendestöd och nu även fått in påminnelse för medicin samt fått in promenader varje vecka så jag slutar isolera mig så mycket vilket ännu känns bra. Förutom alla dessa ärenden inom vården så har jag dessvärre inte haft allt för mycket för mig, humöret har pendlat en hell del från dag till dag beroende på mitt mående och samma gäller orken till att göra saker vilket gjort att jag sträck kollat mycket serier och bara försökt ta min egen tid.

Viktigt i mitt liv

Boendestöd har även vart här 2 dagar i veckan och jag har umgåtts mycket med de personer som är viktigast i mitt liv just nu den mån det gått och de dagar jag orkat men förutom det så har inte alls mycket hänt i livet.

Lämna ett svar

Till startsidan