Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inreda med städer

Jag tycker om att inreda med tavlor.

Vissa tycker om att ha avskalat på väggarna, men jag tycker verkligen om tavlor. Inte så att hela väggarna är fyllda med tavlor, men hellre för mycket än för lite.

Jag var hemma hos min kompis farmor en gång och hon hade hela väggarna fyllda med tavlor, nästan från golv till tak. Det var väldigt hemtrevligt och mysigt i hennes hus men det var svårt att se själva tavlorna när det var så många. Passade däremot hennes stil otroligt bra. Det är lite det som är charmen med tavlor, det blir väldigt personligt och ingens hem är det andra likt.

Jag har en väldig blandning på mina tavlor. Tavlor som mina vänner har gjort, ärvda tavlor från mor och farföräldrar och olika posters som är inramade. Vissa har jag köpt själv, men jag har också fått tavlor i present.

Det jag skulle vilja ha nu är kartor och foton från Stockholm som poster och sen rama in dem. Jag såg det i en inredningstidning och det var så himla fint, så nu vill jag också ha det så.

Dessa tavlor och postrar är också perfekta presenterna till födelsedagar och julklappar, eller varför inte till alla hjärtans dag. Jag har också köpt dessa till mina vänner som är från Stockholm men som bor någon annanstans. Det brukar verkligen vara uppskattat. Finns alla möjliga städer att välja på, så välj den staden just den vännen är ifrån.

Jag vill ha mina tavlor på Stockholm i mitt kök. när jag vaknar på morgonen och äter min frukost samt dricker mitt kaffe kan jag titta på Stockholm. Väldigt mysigt tycker jag.  Tror faktiskt att jag ska ha flera städer, jag vill nog ha New York och kanske Göteborg också.

Så himla svårt att bestämma sig, kanske blir det en hel tavelvägg med massor av städer tillslut!

 

Lämna ett svar

Till startsidan