Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En balansgång

IMG_2634

Idag är en sån där dag då all är som en stoppkloss för mig. Hungerkänslorna är helt borta och jag har verkligen ingen lust till att äta. Så har det vart nu under några dagar men idag är känns allt värre och jag känner mestadels bara för att sova och slippa denna dag.
Veckan har förövrigt vart väldigt stillsam och jag har försökt ta den med ett lugn. Boendestöd har vart här och jag har även tagit kontakt med ätstörningsenheten igen för att få komma tillbaka för samtal och vidare hjälp för ångesten och tankarna. Jag har under veckan också vart väg och fått gjort mina bryn samt fransar igen hos Sahar och jag blev som vanligt väldigt nöjd över resultatet och kan verkligen rekommendera er alla där ute att prova lashlift om ni inte vill ha fransförlängning för resultatet blir verkligen super fint om man går till någon som verkligen kan sin sak.
Nu hur som haver i veckan som kommer så har jag nog inte så jätte mycket för mig. Boendestöd kommer komma som vanligt och sen får jag se när enheten hör av sig och när jag kan få komma tillbaka dit. Jag ska även iväg till sjukgymnasten för mitt knä och se vad dom säger om det och jag hoppas verkligen att jag kan få hjälp med det för att slippa ha ont. Jag får förhoppningsvis också hem min nya säng under veckans gång och sen ska jag även se om jag kan få utökade insatser igen av boendestöd så jag har det 4 dagar i veckan och inte 2 som jag har just nu. Anledningen till att jag drog ner på boendestöd ifrån början var pågrund av pandemin och jag är ännu lite tveksam till att utöka igen då jag inte vill ha en massa folk här hemma men samtidigt så mår jag heller inte bra av att vara ensam om dagarna eftersom att jag har så lätt för att skippa maten så ni förstår då att det är en balansgång för mig.

 

Lämna ett svar

Till startsidan