Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ätstörningarna gör mig isolerad

Så var det åter igen kväll och en lång dag till ända. Som ni vet har jag under dagen plockat en hel del här hemma och haft en hel del för mig, hann även med ett pass på gymmet här under kvällen vilket gick förvånansvärt bra trotts den lilla mängd mat jag fått i mig idag. Jag har under dagen även fast jag vart sysselsatt känt mig ganska ensam, ensamheten är något man kan känna väldigt stark av när man är sjuk i en ätstörning då man har väldigt lätt för att isolera sig vilket jag har extremt lätt för i vissa perioder och då kan jag vara helt avstängd från verkligen allt och alla, både familj och vänner. Egentligen så vet jag inte riktigt varför man isolerar sig så men det har väll lite med skam över att vara sjuk samt undvika att visa upp sig bland folk då man skäms över sin kropp. Sen vet jag ju själv att jag sagt många gånger att man aldrig ska skämmas över att vara sjuk men ibland får hjärnspökena en att gå emot sig själv lite.
Men så nu hur som haver så ska jag strax försöka sova så får jag hoppas att jag slipper vakna inatt, en Lergigan borde nog göra susen för det sen kör vi på med ny dag imorgon med boendestöd, matträning och en onsdag med bra humör.

Lämna ett svar

Till startsidan