Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Väldigt påfrestande just nu

Ännu en lång dag till ända och jag har just gjort mig en kopp te som står här bredvid mig i sängen samt satt på en podcast som jag ligger och lyssnar på. Idag fick jag äntligen sova ut vilket var super skönt då jag under hela veckan sovit väldigt oroligt och vaknat oerhört tidigt varje morgon så att idag kunna få sova ut till tio var dunder. Under hela förmiddagen sedan så tog jag det bara lugn, hängde lite tvätt och bara gick runt och lallade lite här hemma fram till lunchtid då jag drog iväg mot gymmet. Dagens träningspass gick idag väldigt segt och orken var tyvärr inte alls med mig (förmodligen för att jag inte fått i mig någon frukost) men jag kämpade ändå på och fick gjort det jag skulle. Efter passet sedan så bar det av hemåt igen där jag tog mig en dusch och sedan fick i mig lite lunch bestående av havregrynsgröt samt en shake vilket gjorde mig gott. Vid 3 den sedan ringde dem ifrån hundhjälpen då vi idag hade bokat möte så jag sprang iväg för att möta upp dem och ha vår första träff ihop. Jag har ju länge tänkt platt jag vill bli jourhem och efter träffen med hundhjälpen idag så känner jag verkligen att det är något som jag absolut skulle kunna tänka mig hjälpa till med.
Efter träffen sedan med hundhjälpen så har jag bara vart hemma under eftermiddagen och kvällen, jag har frusit så himla mycket så nu ska jag se om en kopp varmt te kan hjälpa till att få mig lite varm för det är verkligen inte skönt att frysa såhär som jag gör just nu sen hoppas jag även att jag kan få sova någorlunda bra inatt, kanske måste äta någonting mer dock då jag knappt fått i mig någonting idag så jag slipper vakna inatt och vara utsvulten men anorexin och tankarna är väldigt påfrestande idag. Imorgon hur som haver är det sedan ny vecka och jag startar dagen som vanligt med att boendestöd kommer till frukost och förhoppningsvis slipper jag tankarna och ångesten därtill som brukar komma, det är så sjukt hur måendet verkligen kan gå från dag till dag men jag hoppas iallafall att jag får en bättre dag imorgon utan allt för mycket ångest.

Lämna ett svar

Till startsidan