Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tusen tusen tack 😍

Hej och godmorgon på er. Så var det lördag idag och jag sitter just nu med morgonkaffet här i sägen och lyssnar på Wahlgren & Wistam och bara njuter av en lugn morgon. Jag hade egentligen hoppats på att jag kunde fått sova längre än till 8 idag men så blev det alltså inte men i det stora hela gör det heller inte så mycket då jag nu kommer vara pigg och allert till förmiddagspasset på gymmet som jag ska iväg till vid elva tiden.
Gårdagen hur som haver bestod även den av en visit på gymmet, jag tränade axlar och rygg vilket gick bra men det var samtidigt väldigt tungt då jag hade höjning så träningsvärken idag är inte direkt att leka med haha. Igår fick jag även hem ett blombud ifrån Interflora, jag har dock ingen aning om vem personen är som skickade budet men ni kan ju tro att det gjorde min dag då det var sååå fina blommor så tusen tusen tack till dig som skickade. <3
Så mer än så blev det inte av dagen igår och nu som sagt ska jag bara dricka mitt kaffe här och njuta av min lugn morgon sen får det bli en förmiddag på gymmet hel enkelt.

Lämna ett svar

Till startsidan