Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så ledsen

Klockan är snart 7 och jag sitter här i köket och väntar på middagen. Dagen idag blev inte alls som jag hade hoppats. Det blev en dag med ångest, tårar samt sorg som bubblade upp inom mig. Jag känner mig verkligen så himla felbehandlad och sviken av en person som jag verkligen inte vill bli ovän med. Det är en person som jag bryr mig oerhört mycket om och en person jag aldrig skulle vilja se fara illa, en person som jag har ett förflutet med (tror nog att ni alla vet vem det är) och en person som jag ännu älskar. Jag vill ju bara väl och har gjort allt för denna person, har funnits och stöttat, sårat mig själv för denne person gång på gång samt försökt att förstå varför denne person har så lätt att felbehandlad mig…

Är bara så besviken just nu och ledsen, att bara bli lämnad som sopor utan ens ett så enkelt förlåt gör verkligen skitont…

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan