Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bråkar sönder

Hej på er alla fina. Nu var det några dagar sen som jag uppdaterade igen, jag är verkligen super lat just nu med att skriva… Denna vecka har jag haft ett ganska fullt schema ochhar haft väldigt mycket för mig, jag har även vart väldigt trött denna vecka och i följd av det också vart ganska disträ. Ätstörningarna denna vecka har vart hopplösa mot mig också vilket försämrat mitt humör nått fruktansvärt och jag har därför bråkat en hel del med både mig själv och även vart ganska vrång mot personer i min närhet. Jag har även denna vecka vart väldigt ledsen vilket även det påverkat mitt bemötande mot andra…

Förhoppningsvis kommer denna dag bli bättre än dom tidigare, jag ska nämligen åka en sväng till Västerås idag och det brukar alltid pigga upp mig att komma ut lite så jag hoppas på en bra vända dit. Det är ju också fredag idag så någonting roligt kommer säkert hända, om inte annat så kan jag även tänka mig en kväll bara hemma för mig själv ikväll bara för att få lite egentid i lugn och ro.♥️

Lämna ett svar

Till startsidan