Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lågt blodsocker

Godmorgon på er.

Klockan är tjugo i 5 och jag kan inte sova, jag vaknade redan vid 03 och innan det även vid 00 då jag var dyblöt av svett ( ett täcken att jag förmodligen har lågt blodsocker eller att min kropp försöker väcka mig för att den är hungrig) och var tvungen att gå upp och duscha av mig.Idag är det hur som haver måndag och ny vecka väntar, jag har inga större planer dock förutom att jag jag har planerat boendestöd som vanligt som kommer samt stallet med träningar inbokade. Det kommer nog bli en lugn vecka skulle jag tro men så kan det ju också sväng ganska mycket och snabbt i mitt liv som ni alla vet haha.

Helgen förövrigt var bra och mysig, igår vart det en sväng till Västerås under kvällen för dels lite handling då jag behövde fylla på med lite mat inför vekan och det blev även lite hemtamt från chopchop (skulle helt ärligt kunna leva på det haha) Kvällen bestod förövrigt även av ett pass på gymmet och jag lyckades mig på 2 höjningar vilket kändes riktigt bra och det känns riktigt skönt att jag blir starkare trotts ätstörningarna. <3

Så nu iallafall ska jag ta mig lite morgonkaffe samt ta mig en dusch så kämpar vi på med denna dag, puss.<3

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan