Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt sista möte, förlängt, ingen lust

En vecka går fort, känns som att det var måndags igår men det är redan fredag idag. Senaste dagarna har vart ganska händelsefulla skulle jag nog ändå vilja påstå och jag har knappt ens vart ensam 1 timme känns det som. Boendestöd har vart här varje dag samt att jag umgåtts med vänner samt vart iväg någonstans varje dag till allt från stallet till Västerås eller någon annan stad.

I tisdags var jag även iväg på avslut hos min psykolog på ätstörningsenheten vilket kändes ändå helt okej då vi verkligen fick ett bra sista möte och jag kunde få framföra hur jag vill ha det nu framöver, vi bestämde att jag ska ta ett break nu över sommaren med samtal men sen i höst igen börja ta upp samtalstid igen men då med en psykolog ifrån Köping, vi gick även igenom vad jag lärt mig och vad jag kommer till att ta med mig från min behandling på ätstörningsenheten för denna gång och det var skönt att kunna se tillbaka lite på hur det var när jag kom dit för första gången jämtemot hur allting kring mina ätstörningar är just nu.

För övrigt förutom det jag redan nämnt så har veckan hitills rullat på som vanligt, ridningen i måndags gick riktigt bra och Penny skötte sig även då hon stått hela dagen och var rätt pigg, jag hade dock inte alls lust till en början med att åka ut till stallet då jag hade sån mensvärk måndags men väl framkommen så ångrade jag inte en sekund att jag åkte ut.

Igår torsdag hade jag också samtal med biståndshandläggaren ”L” angående mitt boendestöd och jag blev beviljat förlängt boendestöd fram till februari nästa år vilket känns skön och jag är så tacksam för allt ”L” har gjort för mig då det känns som att hon verkligen bryr sig, vi pratade även lite om min utredning samt mina intyg som min läkare på vuxenpsyk ska skriva till mig och vad som var viktigt att få med i intygen. I juli ska jag för övrigt tillbaka till min läkare angående ny sjukskrivning.

Men så idag då fredag, jag har nyss tagit mig en kopp kaffe nu och ska strax ta mig en dock hade jag tänkt innan jag ska äta lite frukost och sedan slå mig till ro i soffan igen. Jag har inga större planer idag men ”R” skulle förmodligen komma hit senare och kolla film med mig vilket säkert kommer bli mys, vi har hängt nästan varje dag denna vecka och ska jag vara helt ärlig så får det mig att må bra.<3

0 comments / Add your comment below

  1. Åh allt detta krångel med boendestöd och möten hit och dit… vet VERKLIGEN hur det är och hur mycket det tar på en ❤️ Hoppas du får en jättefin fredag fina du, massa kramar!

  2. Åh allt detta krångel med boendestöd och möten hit och dit… vet VERKLIGEN hur det är och hur mycket det tar på en ❤️ Hoppas du får en jättefin fredag fina du, massa kramar!

  3. Åh allt detta krångel med boendestöd och möten hit och dit… vet VERKLIGEN hur det är och hur mycket det tar på en ❤️ Hoppas du får en jättefin fredag fina du, massa kramar!

  4. Åh allt detta krångel med boendestöd och möten hit och dit… vet VERKLIGEN hur det är och hur mycket det tar på en ❤️ Hoppas du får en jättefin fredag fina du, massa kramar!

Lämna ett svar

Till startsidan