Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Satt på behandling

Hej på er!

Hoppas allting fin med er denna lördag, jag sitter just nu i köket och inväntar att lunchen ska bli klar så att jag kan få i mig någonting i magen. Dem senaste dagarna har vart relativt normala med allt från boendestöd, träning samt stallet. Jag har även haft kontakt med mina 2 läkare under dem senaste dagarna och blivit satt på behandling 1 månad framåt för mina dåliga värden vilket jag hoppas kan hjälpa mig till att må bättre så jag slipper varsam trött och hängig hela tiden.

Idag hur som haver är det ju lördag och nu ska jag som sagt snart äta lite lunch och sedan får jag se lite vad jag ska hitta på, är ganska sugen på att baka så det kanske vore någonting att sysselsätta mig med, va tror ni?

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan