Okategoriserade

1177 i luren

Idag har jag verkligen inte haft någonting att skriva om här på bloggen. Jag har varken gjort någonting speciellt eller haft något ämne jag velat ta upp så därav anledningen till att jag helt enkelt inte tagit mig tiden att skriva.

Jag vaknade vid tio tiden, gick upp, drack mitt morgonkaffe och plockade bort min fina gran. Bar ner granen i källaren och därefter glodde jag bara tv fran tills att klockan var 2 då pappa och jag åkte och handlade. När jag sedan kom hem igen så tog jag mig en dusch och sedan käkade jag lite innan jag drog iväg till gymmet där det idag fick bli ett välbehövligt benpass. Vad som mer har hänt idag är knappast ens värt att nämna då det är helt oviktigt och ointressant.

Haha märker ni att jag är en riktig bitch idag? Jag har var på detta humör hela dagen och anledningen till humöret är dels att jag har lingonvecka och även för att jag är sååå trött ännu. Jag var även i luren med 1177 här under kvällen då jag hade ruskigt låg temp igen och låg på 35,3 grader vilket inte är bra men som tur var steg tempen och jag slapp åka in till akuten vilket jag är ytterst tacksam för just nu för hade det vart så att jag vart tvungen att åka in ikväll och då få en massa nålar i mig så hade jag med största sannolikhet brytit ihop.

Jag hoppas att ni alla har haft en bättre torsdag än mig iallafall. Nu ska jag försöka sova så härs vi imorgon, puss.♥️