Okategoriserade

Jag såg rött

Hej på er mina fina.

Hoppas allt är fin med er denna söndag. Själv så är jag nå så förbannad glad över att jag ibte är bakis idag haha.

Igår blev det en riktigt spontanare för min och några vänners del. Det hela började med att jag och N aka frugan gick ut under kvällen och käkade på en ny italiensk resturang här i Köping och för er som är här ifrån stan eller om ni någon gång är här så är det verkligen ett måste att gå dit för maten var verkligen super god.😍 Efter middagen sedan så begav vi oss hem till mig och dit kom även några andra vänner vilket var väldigt trevligt och roligt, vi spelade spela och hade det verkligen uber trevligt. Lite senare sedan så gav vi oss ut till Olerys och sedan Harrys men på hemvägen sedan när vi stannade för att köpa med oss lite nattkäk hem så blev det lite *bråk* och jag brukar inte vara den som lägger mig i bråk och tjafs, speciellt inte när det kommer till folk som jag inte känner men igår blev det tyvärr så då jag inte kunde hålla mig från att vara tyst och bara stå och se på och hade jag inte vart nykter hade det nog slutat på ett helt annat vis än vad det gjorde. Men hur som haver, kvällen var rolig och bortsett från det tjafs son uppstod så är jag ändå väldigt nöjd över kvällen.✌🏻 

Idag är jag iallafall som sagt väldigt glad över att jag inte är bakis och här under förmiddagen så har jag endast tagit det lugnt vilket jag kommer fortsätta göra resten av dagen med film, godis och bara massa nys. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin söndag nu så länge så hörs vi sen.♥️

Puss.♥️