Okategoriserade

Påtagligt

Hej på er alla fina.

Hoppas allting är fint med er idag. Med mig är det sådär just nu om jag ska vara ärlig då jag dels har väldigt ont i magen och även är väldigt trött och hängig. Jag vaknade redan vid 05 imorse och har inte lyckats somna om sen dess och tröttheten har börjat komma ikapp mig nu känner jag.

Idag är det fredag iallafall och jag har inga direkta planer utan tar dagen som den kommer. Här under förmiddagen så har jag endast packat upp lite kläder som jag hade med mig till pappa över jul samt städat iordning på mitt sminkbord, jag hade också planer på att slänga igång lite tvätt men då tvättmedlet var slut så måste jag iväg och handla det. så det blir en *jag tar dagen som den kommer idag* och jag hoppas verkligen att smärtan i magen försvinner snart för den börjar bli ganska påtaglig nu.

Hoppas iallafall att ni alla har en fin start på denna fredag så hörs vi sen, puss♥️