Okategoriserade

Min jul

Godmorgon på er alla fina och GOD JUL!

Jag har nyss redigerat klart bilderna till detta inlägg och ska strax klä på mig och sedan invänta pappa som kommer och hämtar mig. Förmiddagen idag kommer bli hemma hos min kära syster med familjen där vi kommer äta och sen ikväll vid 5 tiden ska jag hem till N och fira tillsammans med henne och några andra som också kommer vara där vilket jag tror kommer bli super mysigt då vi dels kommer spela spel, äta massa gd mat samt bara ha det allmänt mys som man ska på julafton.♥️

Så det kommer hur som haver bli en jul med först familjen på dagen och sedan med vännerna på kvällen för min del vilket känns helt underbart för julen vill man ju endå fira med alla som står en nära.♥️ Jag hoppas att ni alla får en jätte fin julafton idag och även ni som inte firar jul idag att ni har en jätte fin dag och en bra måndag. Nu ska jag som sagt klä på mig så hörs vi sen. Puss.♥️