Okategoriserade

Rätt att unna mig

Hej på er mina fina.

Hoppas allt är fint mer er idag. Jag har just slagit in sista julklapparna och nu ska jag strax ta mig någonting att äta och sedan ta nig en dusch. Jag har vart vaken sen 4 inatt så just nu är jag ganska trött men samtidigt kan jag heller inte gå och lägga mig för då är risken stor att jag sover bort hela dagen istället så därför försöker jag nu hålla mig sysselsatt så jag glömmer av att jag är trött.

Igår hur som haver så hade jag en ganska lugn dag, jag var ju inte på det piggaste humöret utan ganska trött och ledsen av mig pågrund av sömnbrist och även för att jag inte kunde förmå mig att äta. Jag var iväg till gymmet en vända under eftermiddagen där jag gjorde lite stretch övningar och sedan var jag även hem till T en sväng under kvällens gång där vi bara snackade skit och umgicks då det var länge sen som vi sågs.

Min anorexia håller även idag stenhårt tag i mig och jag har inte lyckats äta något ännu så jag är väll ganska låg till humöret just nu men försöker ändå hålla mig någorlunda tipp topp även fast det är körigt just nu kring maten men som sagt så ska jag försöka få i mig någonting snart och jag funderar faktikst på om jag ska gå och köpa mig en av mina favorit rätter nämligen sushi. Kan tycka att jag har rätt att få unna mig det just nu.

Hoppas som sagt att allt är fint med er nu så länge så hörs vi senare, puss.♥️